: bezoek ons
  • Fotel Forum
  • Hyves
  • Facebook
  • Youtube
  • Flickr
  • Twitter
  • Linkedin

Fotel nieuws, fotografie nieuws.
Fotocursus, fotoreis of workshop informatie.

nieuws nieuws

Het o zo belangrijke verschil!

Onderwijs is een vak
en niet elke (goede) fotograaf is dan ook meteen een goede docent. Met trots onderscheiden wij ons. Hieronder leggen wij u graag uit waarom.Fotel is specialist in het geven van les in fotografie.
Hier leggen wij ons als team fotografie vakdocenten uitsluitend op toe. In zowel fotografische kennis als de wijze van overdracht daarvan en in het creëren van unieke fotografie lesmethodes. Het in teamverband werken en samen 'brainstormen' levert juist onze meerwaarde.
 
U krijgt zonder lastige jargon hoge kwaliteit onderricht
en praktijkopdracht begeleiding van niet de eerste de beste maar van ervaren fotografie vakdocenten. Zij geven ondermeer ook onderwijs aan aspirant beroepsfotografen op fotografie- en kunstacademies waaronder de Fotoacademie Amsterdam en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Bovendien zijn zij zelf ook gerenomeerd beroepsfotograaf en behoren tot de top met werk voor landelijke kranten, bekende bladen en grote commerciële opdrachtgevers.

Fotel maakt gebruik van goed uitgerustte lesruimtes
op locatie om belangrijke theoriekennis duidelijk en in alle rust op u over te kunnen brengen met gebruik van presentaties, voorbeelden en oefeningen. U wilt immers niet op de stoep staan en de voorname theorie proberen te verstaan boven een kakofonie aan straat- of omgevingsgeluiden uit. Een goed leslokaal is essentieel aan het goed leren.

Fotel fotoreizen gaan naar schitterende bestemmingen
om u bijzonder te inspireren bij de praktijklessen en veldopdrachten tijdens excursies. Allemaal volgens een met veel aandacht zorgvuldig opgebouwd lesprogramma en met gastvrijheid zoals onze naam al aangeeft: Fotel (fotohotel), thuis van huis voor fotografie, gezelligheid en comfortabele accommodatie. Daar, precies waar u moet wezen, in het centrum van de stad of midden in de schoonheid van de natuur. Zo begint fotografie vanaf de voordeur

Wij maken samen met u de cursussen speciaal
door af te reizen naar geweldige locaties. Dit staat niet in de weg dat u ook topkwaliteit les krijgt. Integendeel. Door het meerdaags aaneengesloten samen weg zijn leren wij u beter kennen, ontstaat er een beter begrip van uw kunnen en krijgt u doorlopend aandacht om dit te sturen en begeleiden.Door Eddy Hilhorst

close
inloggen

Bij het inloggen verkrijgt u toegang tot specifiek voor u bedoelde pagina’s.

Wanneer u op “uitloggen” klikt is toegang weer afgeschermd.

wachtwoord vergeten

wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en je ontvangt binnen een minuut een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.