: bezoek ons
  • Fotel Forum
  • Hyves
  • Facebook
  • Youtube
  • Flickr
  • Twitter
  • Linkedin

Een Fotel fotocursus leslocatie
is een inspirerende fotografie locatie.

nieuws nieuws

cursus hotels

Strandhotel Bos en Duin (NL)
Aan de rand van het schoonste strand van nederland, op het prachtige schiereiland Walcheren in de waterrijke provincie Zeeland, ligt 4-sterren strandhotel Bos & Duin. Omgeven door uitgestrekte duingebieden en op loopafstand van het brede Noordzeestrand. Ruimte zo ver het oog reikt..
bekijk meer en route

 

Landgoed Avergoor (NL)
Hotel of Modern Art
Kom genieten op Landgoed Avegoor. Laat u volop inspireren en kom helemaal tot rust. Aan de rand van de Veluwe, tussen de oude beuken, waar koninklijke allure en ongedwongen gastvrijheid elkaar ontmoeten. Eens was Landgoed Avegoor het verblijf van vorsten en vorstinnen. Zij hulden zich in luxe en omringden zich met de goede dingen van het leven. Wij laten u graag ervaren hoe wij deze rijke traditie voortzetten.

bekijk meer en route

 

Hotel Au Couvent Des Collines, Ellezelles (BE)
kloosterhotel in de heuvels (Vlaams Ardennen - België)
Van een vroom ontvangst-en liefdadigheidshuis, naar een oord van rust en ontspanning dat nu "Het Klooster in de heuvels" noemt. De gezellige, familiale sfeer en de charme van dit heel bijzondere klooster maken van uw verblijf een aparte belevenis.
bekijk meer en route

 

Inntel Hotels Rotterdam Centre (NL)
Schitterend uitzicht. Dit viersterren designhotel ligt op een unieke en prominente plek aan de Maas en aan de voet van de Erasmusbrug: u heeft vanuit bijna elke plek in het hotel een schitterend uitzicht op het water.

bekijk meer en route

 

Hotel Columbia Classic (I)
Hotel Columbia Classic is gelegen in het hart van Palermo centrum. Het is slechts 300 meter van het Massimo theater, de kathedraal, het Pretoria plein, Ballarò en Vucciria markten en slechts enkele stappen van de Quattro Canti (Vigliena plein). Gelegen in een historisch paleis van de XIXe eeuw en volledig gerestyled, biedt Columbia Palermo Hotel een gezellige vriendelijke sfeer en modern comfort.
bekijk meer en route

 

Hotel Don Paco, Spanje
Het historisch centrum van Sevilla is het grootste van Europa. Het authentieke hart van deze unieke stad is thuis aan een artistieke en culturele rijkdom en aan Hotel Don Paco. Het hotel heeft een uitstekende locatie zodat u Sevilla ten volle kunt beleven tijdens uw verblijf. Alles wat u wilt zien en nog veel meer ligt er minder dan een 10 minuten ontspannen wandeling vanaf.
bekijk meer en route

 

 

 

 

Het Ro Theater, Rotterdam = actueel, geëngageerd, rauw en baanbrekend nationaal en internationaal stadstheater.
bekijk meer en route

 

Centrum de Roos (NL)
bekijk meer en route

 

 

 

 

Adam & Siam

Rokin 93
1012KM AMSTERDAM
bekijk meer en route
close
inloggen

Bij het inloggen verkrijgt u toegang tot specifiek voor u bedoelde pagina’s.

Wanneer u op “uitloggen” klikt is toegang weer afgeschermd.

wachtwoord vergeten

wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en je ontvangt binnen een minuut een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.