: bezoek ons
 • Fotel Forum
 • Hyves
 • Facebook
 • Youtube
 • Flickr
 • Twitter
 • Linkedin
loading

beginners Terschelling fot.. | programma


Hieronder staan de voor deze cursus nog beschikbare cursusdata die nog niet vol zijn. SCHRIJF SNEL IN.
nieuws nieuws
 • cursusdata locatie (klik op naam voor hotelinfo)

Terschelling (NL)
beginners fotocursus arrangement

U ZIET GEEN DATA MAAR WILT WEL OP 3-DAAGSE CURSUS?
KLIK DAN HIER!
 
3 dagen – totaalprijs € 495,- p.p. (incl. BTW)
Voor deze cursus is geen voorkennis vereist.
Inschrijven kan tot 8 weken voor cursusdatum.
Slechts 30% aanbetaling bij inschrijving.

Bij de prijs is inbegrepen:
 • meerdaagse topkwaliteit fotografie cursus
 • tenminste 20 uren les en begeleiding 
 • les van fotografie vakdocent(en)
 • lesmateriaal en veldopdrachten
 • comfortabel les en schermpresentaties
 • naslag e-boek voor thuis
 • halfpension hotelverblijf: eigen kamer en badkamer*

  * €20,- p.p. korting als u een kamer deelt. 
  Zie onze aantrekkelijke kortingen.
Terschelling

De oudste vuurtoren van Nederland, De Brandaris, ziet bezoekers al van verre aankomen over de Waddenzee. Terschelling bestaat voor 80% uit prachtige natuur en is thuisbasis van natuurreservaat De Noordlander en natuurgebied De Boschplaat. Met ruim zeventig kilometer aan fietspaden kan Terschelling heerlijk ontdekt worden. Dertig kilometer uitgestrekte stranden van fijn wit zand, met soms een breedte tot wel 500 meter, omlijsten Terschelling en bieden ieder wel een favoriete plek om te genieten van de zon of leunend tegen de wind lekker uit te waaien. Voor de bezoeker die meer dan rust wil, bruist het eiland ook met gezellige cafés, restaurants en de vele evenementen het jaar rond.
 
De fotografie beginners basiscursus
Voor wie is deze cursus? De beginners cursus is voor diegenen die creatieve controle willen krijgen over hun fotografie middels een handmatige bediening van de camera. Voor mensen die net een eerste fototoestel hebben gekocht en deze dan ook meteen goed willen leren gebruiken. Of voor anderen die al veel te lang het denken aan de camera overlaten door op automaat stand te fotograferen. U leert uw camera beheersen en gaat trefzekerder fotograferen. Álle basiselementen komen aan bod, zoals o.a. camera- en opnametechniek, flitstechniek, lichtkwaliteit en compositie. 

De fotocursus fotoweekend is een ontdekkingsreis vol gezelligheid en plezier samen met uw medecursisten en het Fotel team. Het is een kans om te leren van nederlandstalige professionele fotografen en ervaren fotografie vakdocenten. U neemt deel aan een meerdaagse fotografie cursus van zeer hoge kwaliteit. Wij geven u ook veel waardevolle tips en trucs mee. Voor een gedegen en evenwichtige aanpak wordt het lesprogramma zowel gegeven in het leslokaal als begeleid in de praktijk tijdens fotografie veldopdrachten in de straten, parken, gebouwen en natuur van de schitterende bestemming. Tijdens de dagen die we samen mogen doorbrengen hebben wij voldoende tijd voor u, is geen vraag teveel (ook niet buiten de lestijd) en geven wij zonder lastige jargon begrijpelijk uitleg met behulp van schermpresentaties, voorbeelden, opdrachten en oefeningen. Er is een goede balans tussen theorie en praktijk, maar ook tussen cursusprogramma en vrije tijd, zodat behalve dat u heel veel leert u ook nog heerlijk zult genieten van uw reisbestemming.


De benodige fotoapparatuur
Voor deze fotografie cursus heeft u minimaal een digitale fotocamera nodig waarbij het mogelijk is sluitertijd en diafragma handmatig te bedienen. Het is wenselijk, maar niet noodzakelijk, dat het een spiegelreflexcamera is. Het heeft ook de voorkeur dat de camera een flitser heeft, ingebouwd of los. Maar ook dit is niet absoluut noodzakelijk. Neem voldoende geheugenkaarten en batterijen mee om gemakkelijk de hele dag te kunnen fotograferen zonder te laden of kaarten leeg te maken.
 
Een langere vakantie of medereiziger
Wellicht wilt u eerder op bestemming zijn of langer blijven, of wilt u de fotocursus combineren als deel van een langere vakantie. Misschien kent u iemand die graag mee wil zonder aan de cursus deel te nemen, maar daarbuiten wel de keuze heeft gezellig mee te doen. Natúúrlijk kan dit! Neem tijdig contact met ons op om ons daarvan op de hoogte te stellen en wij passen graag verblijfsdata naar uw wens aan. Wij geven u graag een prijs voor het verblijf van uw medereiziger(s). Als een medereiziger samen met u de kamer deelt krijgt u ook ieder vanzelfsprekend de korting die daarbij hoort. Ook als u uw eigen inschrijving al heeft gedaan en pas later een persoon gaat toevoegen.

Uw eigen ruimte op de website
Door met ons mee te gaan neemt u niet alleen ergens deel aan. U wordt ergens deel van! Een 'community' fotografie liefhebbers. Daarom hebben wij speciaal voor u ruimte ingericht op onze website. Na uw inschrijving kunt inloggen om toegang te krijgen  tot specifiek voor u bedoelde pagina's. U kunt daar o.a. al kennis gaan maken met uw medecursisten en een eigen galerie beheren om uw foto's met hun te delen. U kunt ook uw gegevens beheren en aan de besloten forum deelnemen die alleen voor deelnemers per cursus toegankelijk is. De ruimte voor u gemaakt op onze website blijft ook na de cursus gewoon beschikbaar, zodat u daar uw nieuw gemaakte vrienden kunt blijven treffen.
naar boven
 
close
inloggen

Bij het inloggen verkrijgt u toegang tot specifiek voor u bedoelde pagina’s.

Wanneer u op “uitloggen” klikt is toegang weer afgeschermd.

wachtwoord vergeten

wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in en je ontvangt binnen een minuut een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.